Vi er skånsomme ved fliserne med 90 grader varmt vand

PROFESSIONEL FLISERENS


Det er helt normalt, at fliser bliver befængt med alger og ramt af flisepest, og det kan være besværligt at slippe af med på egen hånd. Specielt flisepest, kan dukke op igen, og det kan være til stor irritation, når du gerne vil have en præsentabel flisegang og terrasse. Netop flisepest vokser med sol og fugt, mens kraftig solskin dog hjælper med at slå flisepesten ihjel.


Flisepest er altså en hårdfør størrelse, og derfor skal den behandles på den rette måde. Vi har stor erfaring med at fjerne flisepest ved brug af vores fliserens. Efter en sådan behandling kan du i lang tid nyde synes af rene og pæne fliser. Husk, at flisepest ikke kan fjernes med almindelig algebehandlingsvæske, men derimod kræver en særlig fliserens, og en efterfølgende vask, som får fliserne til at fremstå som nye med det samme.

PRISER PÅ FLISERENS

Alle priser er inkl. moms, kørsel og behandling

IMELLEM
1-99 kvm
35,-

pr. kvm

  • Minimumspris: 2.000 kr.
BEREGN DIN PRIS
IMELLEM
100-199 kvm
30,-

pr. kvm

  • -
BEREGN DIN PRIS
OVER
200 kvm
25,-

pr. kvm

  • -
BEREGN DIN PRIS

HVAD ER FLISERENS?

Fliserens er en proces, hvor vi behandler og vasker fliserne, så de igen bliver som nye.


Mange firmaer bruger koldt vand i forbindelse med fliserens, og samtidig et højt vandtryk. Det kan dog være meget hårdt ved fliserne, og derfor bruger vi en supereffektiv måde, hvor vi bruger 90 grader varmt vand, som er mere skånsomt for fliserne. På den måde behøver vi ikke bruge så højt et vandtryk, og derfor skåner vi fliserne mest muligt. Den høje temperatur gør også, at mikroorganismerne dør under behandlingen.

Med 3 trin sørger vi for flotte fliser

På vores måde fjerner vi urenheder, grimme belægninger og irriterende flisepest, og det gør vi på alle former for belægningssten. Se hvilke trin vi gennemgår under vores behandling herunder:

TRIN 1
Fliserne vaskes med 90 grader varmt vand, og uden et hårdt vandtryk, som kan skade fliserne.
TRIN 2
Fliserne får en god omgang algebehandling.
TRIN 3
Vi lægger nyt sand mellem fliserne. Her bruger vi en kvalitetssand fra DANSAND ”NO GROWING”, som virker ukrudtshæmmende.

TILKØB NANOBEHANDLING TIL DIN FLISERENS

Alle priser er inkl. moms, kørsel og behandling

FLISERENS
NANOBEHANDLING
+ 20 DKK

PR. KVM

BEREGN DIN PRIS
VI KØRER HER

Inden for denne radius behandler vi

FÅ EN BILLIG FLISERENS

Vi har stor erfaring med at fjerne flisepest ved hjælp af fliserens

Nej. Du behøver ikke være hjemme, men der skal være adgang til en vandhane ved behandling med fliserens, samt en stikkontakt med 220 volt. Ved algebehandling kan du tilkøbe brug af vores vand for 20 kr. Dette vælger du i forbindelse med din bestilling.

Bliv ringet op

Udfyld informationen nedenfor, så ringer vi dig op.