fbpx

FLISERENS I VIBORG

De fleste danskere elsker deres haver og terrasser, og derfor er det heller ikke mærkeligt, at mange danskere gerne vil have, at haven og terrassen tager sig godt ud. Særligt i årets varme måneder, allerede med start i påsken, begynder mange danskere at trække i havehandskerne for at gøre haven herlig oven på vinterens kolde måneder. Der kan dog være noget havearbejde, som kan være en anelse besværligt at begive sig ud i, særligt hvis det er fliserne omkring huset og i haven der trænger til en ordentlig tur. Men frygt ikke for der er masser af hjælp at hente.

PRISER PÅ FLISERENS I VIBORG

Alle priser er inkl. moms, kørsel og behandling

25,-

pr. kvm


Fra 200 kvm


30,-

pr. kvm


100-199 kvm


35,-

pr. kvm


1-99 kvm


Minimumskøb: 1.500 kr.

Få hjælp til fliserens i Viborg

Bor du i Viborg og omegn er der masser af mulighed for at få hjælp til at få fliserne så flotte og gode som nye. Fliserens Viborg er en mulighed for dig, der gerne vil have noget hjælp med havearbejdet, særligt rensning af dine fliser så fliserne, der omkranser hus og have igen bliver fine. Fliserens Viborg renser alle fliser, og det er derfor kun et spørgsmål om at bede om hjælp, der skiller dig fra at have flotte fliser i både haven og omkring boligen. 

Hvorfor fliserens Viborg? 

Der kan være mange gode grunde til at man ønsker hjælp til at få renset fliserne omkring boligen og haven. Ofte kan vinteren være hård ved fliserne, og de kan begynde at blive grønne af alger. Ofte ses også slidte fliser, som man ellers ikke tror på kan blive fine igen. Dette behøver dog ikke at være tilfældet. I langt de fleste tilfælde er det nemlig muligt at få fliserne til at stå så godt som nye, når man benytter sig af fliserens Viborg. Dette skyldes, at der med professionel fliserens opnås en meget grundigere fliserens, end den man selv har mulighed for at lave. På denne måde bliver fliserne renset i bund, og de vil få et helt nyt liv. Derfor kan det være en rigtig god idé at forsøge sig med fliserens Viborg før man beslutter sig for at hive fliserne op og lægge nye. Dette behøver nemlig slet ikke at være nødvendigt, da en professionel fliserens vil kunne klare det meste.

Hvor ofte skal man have fliserne renset? 

Det er meget forskelligt, hvor ofte man behøver at rense sine fliser. Først og fremmest kommer det meget an på beliggenhed og fugtigheden i jorden. Derudover kommer det selvfølgelig an på den skønhedsmæssige tilgang til fliserne. Det handler således både om eget behov og om flisernes behov. Et godt råd er, at hvis fliserne dækkes af alger, som gør dem glatte og grønne, og man ikke ved håndkraft kan fjerne dette, så vil fliserens Viborg være en god idé at benytte sig af. Man kan ved en professionel fliserens vælge, hvilken type behandling man ønsker, og en god idé er at vælge en behandling, der stopper algerne fra at trænge ned i fliserne. På denne måde vil dine fliser, efter en fliserens, holde sig rene og flotte i meget lang tid, sammenlignet med fliser der ikke har fået algebehandling.

GØR EN BILLIG INVESTERING

Beskyt dit tag el. fliser med en algebehandling fra os

Beregn din pris

Eller kontakt os her

(+45) 40 80 17 17

Bestil din behandling her

Eller kontakt os her

(+45) 40 80 17 17