fbpx

FLISERENS I SKIVE

Boligens og havens udseende er meget vigtigt for rigtig mange danskere. Vi går, her i Norden, meget op i vores boliger og haver, og disse skal ofte gerne afspejle vores egen personlige stil. Dog kan der somme tider opstå nogle problemer mellem ønsker og lyst. Det er nemlig ikke alle danskere, der elsker at bøvle med det mere komplicerede udendørs arbejde, som kan forekomme omkring hus og have. Eksempelvis kan taget blive misfarvet eller fliserne omkring huset blive ødelagte og grønne. Men heldigvis behøver man ikke selv at kaste sig ud i disse større projekter omkring hus og have. Der er nemlig masser af hjælp at hente, når det handler om både hus- og havearbejde. 

PRISER PÅ FLISERENS I SKIVE

Alle priser er inkl. moms, kørsel og behandling

25,-

pr. kvm


Fra 200 kvm


30,-

pr. kvm


100-199 kvm


35,-

pr. kvm


1-99 kvm


Minimumskøb: 1.500 kr.

Få hjælp til fliserens i Skive

Bor du i Skive og omegn, og har du brug for hjælp til at få fliserne omkring haven eller huset renset, så er du heldig. Der er nemlig rig mulighed for at få hjælp til denne type opgaver, når du bor i Skive. Vi kan hjælpe med det sure have- og husarbejde, som for den almindelig dansker kan virke hårdt og trættende. Men for professionelle fliserensere er det en leg at hjælpe bolig og haveejere med at få deres smukke fliser tilbage igen. Fliserens skive tilbyder dig dermed den hjælp til haven og huset, som du måske ikke selv har lyst til eller mod på at begive dig ud i. Og vi lover, at resultatet vil komme til at glæde og pryde hus og have i lang tid, helt uden at der skal købes nye eller anlægges nye fliser. 

Hvordan ved du, at du skal have fliserne renset? 

Der er forskellige kendetegn, som man kan kigge efter for at vide om fliserne omkring haven eller huset, har brug for en fliserens. Et af de helt nemme kendetegn er misfarvning af fliserne. Ved man, at fliserne på terrassen var grå, da man lagde dem, men at de nu ser enten brune eller grønlige ud, så er der sket en misfarvning. Denne misfarvning skyldes, at belægningen på fliserne er blevet skrabet eller gået af gennem års brug af fliserne. Dette er således helt naturligt.

Men i stedet for at vælge at hive fliserne op og smide dem, for at lægge nye fliser, så er det altså muligt bare at få dem renset. Ved en professionel fliserens højtrykspules fliserne, således at al misfarvning, algevækst og skidt fjernes. Herefter behandles de både med sæbe men også med en ny belægning som påføres til flisernes overflade. Men en belægning på fliserne, sikrer man sig, at man ikke allerede året efter står med fliser, der igen ser ødelagte ud. Samtidig passer man på sine fliser, så de ikke revner og bliver fugtige grundet algevækst. Således er det muligt at få helt flotte og fine fliser igen, uden at skulle købe nye fliser, og skulle til at hive alle de gamle fliser op. Det er dermed et godt råd at undersøge om fliserne kan reddes med fliserens skive, før man vælger at gå i gang med at smide fliserne i containeren eller lossepladsen. Det ville jo være en skam og spild af fine fliser og arbejdskraft, hvis en fliserens ville kunne redde terrassens fliser og udseende. 

GØR EN BILLIG INVESTERING

Beskyt dit tag el. fliser med en algebehandling fra os

Beregn din pris

Eller kontakt os her

(+45) 40 80 17 17

Bestil din behandling her

Eller kontakt os her

(+45) 40 80 17 17