fbpx

FLISERENS I SILKEBORG

Har du problemer med flisepest og alger omkring dine fliser i Silkeborg eller omegn?

123Algebehandling kan hjælpe dig med dine problemer, og vi løser dem professionelt og til en overkommelig pris for enhver husstand. Vores fliserens gør vi din terrasse eller gangsti præsentabel for sommergæster, samt for din nabo til at tabe kæben af misundelse. Vi sørger for at alger, mos og snavs forsvinder, og de bliver lige så flotte som da du købte dem. Vores metode til fliserens skåner dine fliser, og udgør mindst mulig beskadigelse, hvilket skyldes vandtemperaturen, vi benytter. Ved at opvarme vandet til 90 grader behøver vi ikke bruge højtryk for at fjerne alger, mos og flisepest, hvilket gør at vi ikke skader dine fliser, da det lave tryk ikke laver revner i fliserne.

PRISER PÅ FLISERENS I SILKEBORG

Alle priser er inkl. moms, kørsel og behandling

25,-

pr. kvm


Fra 200 kvm


30,-

pr. kvm


100-199 kvm


35,-

pr. kvm


1-99 kvm


Minimumskøb: 1.500 kr.

Få hjælp til fliserens i Silkeborg

Bestiller du en fliserens i Silkeborg bliver dine fliser behandlet i tre steps. Det første step er selve behandlingen af dine fliser, hvor alle urenheder, alt flisepesten og alle algerne forsvinder. Dernæst får fliserne en algebehandling, som sikrer at algerne ikke kommer nær så hurtigt igen. Til slut udfylder vi hullerne i fliserne med sand, som fungerer som ukrudtshæmmer. Vores proces er med til at sikre at hver en krone, som du betaler, går ind i at du får den bedste fliserens og den bedste fremtidige beskyttelse af dine fliser.

Alle former for fliserens i Silkeborg

Vi er eksperter i alle slags fliserens, og derfor tilbyder vi også at rengøre alle former for fliser i Silkeborg og omegn. Vores produkter brugt til rengøringen har minimum skade på miljøet, men klarer stadig selv den værste omgang mos eller alger omkring dine fliser. Du behøver ikke være hjemme for at vi kan gøre vores arbejde, da vi kun skal have tilgang til en vandkilde for at kunne gøre vores arbejde. Når du bestiller en fliserens i Silkeborg vil du få en SMS et par dage før vi ankommer. Har du planter eller buske, som er tæt på fliserne, kan du med fordel overdække dem inden vi kommer, da der kan komme misfarvning på dem af følge behandlingen. 

Få et uforpligtende tilbud på fliserens i Silkeborg

123algebehandling er her for at servicere dig, og gøre det til den bedste pris. Derfor skal du ikke holde dig tilbage for at kontakte os for råd eller et uforpligtende tilbud. Vores kompetente og imødekommende medarbejdere er til for at hjælpe og vil kunne hjælpe dig med stort set alle flise- eller alge relaterede problemer, som du kan støde på.

GØR EN BILLIG INVESTERING

Beskyt dit tag el. fliser med en algebehandling fra os

Beregn din pris

Eller kontakt os her

(+45) 40 80 17 17

Bestil din behandling her

Eller kontakt os her

(+45) 40 80 17 17