fbpx

FLISERENS I HOLSTEBRO

Har du brug for hjælp til at få renset fliserne? At rense fliser er ikke just det nemmeste og mest ubesværede i verden. Det kræver faktisk rigtig meget at rense fliser korrekt, og så det bliver gjort fuldstændig, som det skal. Det er et job, de færreste synes er sjovt, og derfor også noget, der ofte bliver udskudt at få gjort. Ikke desto mindre er det meget vigtigt, at du får renset dine fliser - også ofte end du sikkert lige gik og troede. Hvis du hører til en af dem, der ikke er særlig vild med at rense fliser, og som derfor måske ikke lige får det gjort helt ofte nok, så kan det være, at du skal overveje at få renset dine fliser af en professionel? Vi hjælper hellere end gerne med at rense dine fliser, hvis lysten til selv at gøre det, ikke lige er der. Fliserens Holstebro har aldrig været nemmere.

PRISER PÅ FLISERENS I HOLSTEBRO

Alle priser er inkl. moms, kørsel og behandling

25,-

pr. kvm


Fra 200 kvm


30,-

pr. kvm


100-199 kvm


35,-

pr. kvm


1-99 kvm


Minimumskøb: 1.500 kr.

Få hjælp til fliserens i Holstebro

Fliser kan alt for nemt blive ramt af alger, hvilket på ingen måder er godt for fliserne. De kan ligeledes blive ramt af flisepest, hvilket næsten ligger i navnet, at det heller ikke er nogen fornøjelse for fliserne. Mange vil mene, at det værste ved flisepest er, at det er rigtig svært at få buk med. Det kommer meget tit tilbage igen og igen, og kan være et stort irritationsmoment, hvis du bare gik og ønskede dig en repræsentabel terasse. Det værste ved flisepest er, at der ikke skal mere end sol og vand til, for at den tiltager.

Det vil sige, at dine fliser hverken må få sollys eller regn, hvis de skal være fuldstændig sikre for ikke at få flisepest. Og hvor mange fliser kan undgå sol og regn? Det må være de færreste. Derfor er det vigtigt, at du behandler dine fliser, nu hvor de højst sandsynligt ikke kan undgå disse to vejrfænomener. Flisepest kan ikke fjernes med algebehandlingsvæske, men kan kun fjernes med en fliserens, hvor fliserne bliver vasket og vil stå som helt nye lige med det samme.

Hvorfor du bør vælge os til fliserens Holstebro?

Der er mange gode grunde til at bede os om at klare din fliserens. Bor du i Holstebro, og mangler du at få renset dine fliser, er vi et rigtig godt bud på fliserens Holstebro. Vi behandler fliser med 90 grader varmt vand, hvilket er godt, da det er meget skånsom over for fliserne. Vi ved, hvad vi laver, og har gjort det i rigtig lang tid. Du skal derfor vælge at få fliserens lavet af os, hvis du vægter god kvalitet og godt håndværk. Søger du på “fliserens holstebro” vil du også ganske hurtigt opdage, at vores priser er yderst konkurrencedygtige på markedet i Holstebro og omegn. Vores priser er alle sammen inklusiv moms, kørsel og selve behandlingen. Du får derfor ikke ubehagelige efterregninger eller andet uventet. Du får derimod lige det, du ser, og det du betaler for. Priserne er som følger: 25 kr. pr. kvadratmeter for 200 kvadratmeter eller mere. 30 kr. pr. kvadratmeter for 100-199 kvadratmeter. 35 kr. pr. kvadratmeter for 1-99 kvadratmeter. Ved at søge “fliserens holstebro” lover vi, at du ikke finder steder, hvor både pris og kvalitet er bedre end vores.

GØR EN BILLIG INVESTERING

Beskyt dit tag el. fliser med en algebehandling fra os

Beregn din pris

Eller kontakt os her

(+45) 40 80 17 17

Bestil din behandling her

Eller kontakt os her

(+45) 40 80 17 17