fbpx

FLISERENS I AARHUS

PRISER PÅ FLISERENS I AARHUS

Alle priser er inkl. moms, kørsel og behandling

25,-

pr. kvm


Fra 200 kvm


30,-

pr. kvm


100-199 kvm


35,-

pr. kvm


1-99 kvm


Minimumskøb: 1.500 kr.

Fliserens i Aarhus? - den klarer vi for dig 

At få renset fliser er ikke altid en fornøjelse - og bestemt heller ikke en selvfølge, at man får det gjort. Der er nemlig rigtig mange der glemmer at give nok opmærksomhed til fliserne, fordi man ikke på samme måde tænker, at de kræver opmærksomhed, som for eksempel en græsplæne, hvor du kan se, at græsset gror hele tiden. Fliserne kan altså godt blive lidt overset, og det er ikke godt. Det er faktisk rigtigt vigtigt, at du giver dine fliser opmærksomhed, da de kan blive ramt af både alger og flisepest. Faktisk ikke mindst flisepest. Og hvis du tænker, at flisepest da bestemt ikke lyder særlig rart, så har du fuldstændig ret. Det er ikke særlig rart. Det kan være til stor irritation, især fordi det er svært at slippe af med igen, når du først har fået det. Men bare rolig, hvis du ikke er typen der orker at rense fliser, eller hvis du ikke er i stand til at rense fliserne, eller hvis du ikke har tiden til at rense fliser, så skal du ikke bekymre dig. Vi vil nemlig hellere end gerne hjælpe dig. Vi er nemme at finde. Søg på fliserens aarhus, eller kontakt os på telefon eller mail.

Hvorfor er fliserens vigtigt? 

Fliserens er vigtigt. Og det er ikke kun vigtigt, når du spørger os. Det er faktisk bare rigtig vigtigt. Det er vigtigt fordi det bekæmper alger og flisepest. Men hvad er flisepest? Flisepest er noget der ofte dukker op igen og igen, og det gør det af den simple grund, at det fremprovokeres af både sol og fugt. Det siger derfor lidt sig selv, at flisepest er værst om sommeren, hvor det er umuligt at undgå både sol og fugt - især fordi dine fliser højst sandsynligt befinder sig udendørs. For meget sol slår dog flisepesten ihjel, hvilket er derfor, at du oftest vil se flisepest på nordsiden af huset. Det er vigtigt, at du får fjernet flisepesten - ikke mindst fordi det er træls at kigge på, og bestemt ikke er særlig godt for dine fliser. Så hvis du sørger for at få renset fliserne, når der er brug for det, slipper du for at skulle ud at erstatte hele din terrasse med nye fliser om blot et par år.

Søg på fliserens Aarhus, og du finder os 

Fliserens Aarhus - det kræver ikke mere. Tast det ind, og vi står klar til at hjælpe dig. Og hvis du på google taster fliserens aarhus, vil du også med det samme opdage, at vores priser ikke er til at tage fejl af. Vi har nemlig både gode priser, og leverer en rigtig god kvalitet, når vi skal rense dine fliser. Det er nemlig vigtigt for os at sætte et smil på vores kundes læber. Vores priser er alle sammen inklusiv moms, kørsel og selve behandlingen. Du får derfor ikke nogle former for ubehagelige efterregninger eller andet uventet. Du får derimod lige det, du betaler for - og ofte lidt mere. Priserne er som følger: 25 kr. pr. kvadratmeter for 200 kvadratmeter eller mere. 30 kr. pr. kvadratmeter for 100-199 kvadratmeter. 35 kr. pr. kvadratmeter for 1-99 kvadratmeter. Ved at søge “fliserens aarhus” lover vi, at du ikke finder steder, hvor både pris og kvalitet er bedre end vores.

GØR EN BILLIG INVESTERING

Beskyt dit tag el. fliser med en algebehandling fra os

Beregn din pris

Eller kontakt os her

(+45) 40 80 17 17

Bestil din behandling her

Eller kontakt os her

(+45) 40 80 17 17