fbpx


PROFESSIONEL FLISERENS

Vi behandler med 90 grader varmt vand - hvilket er skånsomt for fliserne.

Fliser kan blive ramt af eksempelvis alger og ikke mindst flisepest, som kan være meget besværligt at slippe af med. Flisepest dukker tit op igen og kan være til stor irritation, når du gerne vil have en præsentabel terrasse eller havegang. Flisepest har kun brug for sol og fugt for at vokse, men vær dog opmærksom på, at for meget solskin trods alt slår den ihjel. Derfor ser du også typisk flisepest på nordsiden af huset.

Flisepest er en hårdfør størrelse, som du skal være meget opmærksom på at behandle på rette måde. Vi har stor erfaring med at fjerne flisepest ved hjælp af fliserens, så du i lang tid kan nyde synet af rene og pæne fliser. Flisepest kan ikke fjernes med algehandlingsvæske. Flisepest kan kun fjernes med en fliserens hvor fliserne bliver vasket og vil stå som nye med det samme.

PRISER PÅ FLISERENS

Alle priser er inkl. moms, kørsel og behandling

FLISERENS

35,-

pr. kvm


1-99 kvm


Minimumskøb: 1.500 kr.

FLISERENS

30,-

pr. kvm


100-199 kvm


FLISERENS

25,-

pr. kvm


Fra 200 kvm


HVAD ER EN FLISERENSNING?

Fliserens er en proces hvor vi vasker fliserne medså de bliver som nye.

Mange firmaer bruger koldt vand med mange bar tryk på vandet til behandlingen, hvilket er hårdt ved fliserne. Vi bruger en super effektiv renser som vasker med 90 grader varmt vand, hvilket betyder at vi kan rense fliserne så de bliver som nye uden at kører med så højt tryk, således skåner vi fliserne mest muligt. Den høje temperatur gør også at mikroorganismerne dør under behandlingen.


FØR FLISERENS

EFTER FLISERENS

SE VORES RESULTATER

Se før- og efterbilleder herunder

FLISERENS INKL. NANOBEHANDLING

Alle priser er inkl. moms, kørsel og behandling

FLISERENS + NANOBEHANDLING

65,-

pr. kvm


1-99 kvm


Minimumskøb: 1.500 kr.

FLISERENS + NANOBEHANDLING

60,-

pr. kvm


100-199 kvm


FLISERENS + NANOBEHANDLING

55,-

pr. kvm


Fra 200 kvm


VI BRUGER PROFESSIONELT UDSTYR

Som nemt fjerner urenheder, grimme belægninger og irriterende flisepest.

Du kan se vores generelle 3 steps når vi udfører en fliserens på alle former for belægningssten herunder.

STEP 1

Fliserne vaskes med 90 grader varmt, derfor behøver vi ikke og kører med så højt tryk hvilket er mere skånsomt for fliserne.

STEP 2

Fliserne får en algebehandling.

STEP 3

Der kommer nyt sand mellem fliserne, her bruger vi en kvalitets sand fra DANSAND ”NO GROWING” som er ukrudtshæmmende. Se billedet ovenfor

GØR EN BILLIG INVESTERING

Vi har stor erfaring med at fjerne flisepest ved hjælp af fliserens


Du behøver IKKE at være hjemme

Når du bestiller en behandling hos os, kan der gå op til 2-6 uger inden vi har ruten fyldt op i dit område. Du modtager en SMS 1-2 dage før vi kommer ud på adressen. Du behøver IKKE at være hjemme, der skal bare være adgang til en vandhane, er der ikke mulighed for vand, tillægger vi 30,-


Visse krav skal opfyldes

For at opnå det optimale resultat skal visse krav opfyldes:

Mindst 5 grader, tørvejr og vindstille.


Vi kan behandle alle overflader

123Algebehandling kan behandle alle overflader f.eks:

tag, facader, belægning, hegn, murværk, træterrasser, og meget mere ..


Et kendt fænomen

Mos og alger på tag er et kendt fænomen. Specielt tæt på træer og skove og mest på nordsiden af huset, hvor der er mest skygge. Mos og alger har de bedste vilkår for vækst på tage med lille hældning, og meget skygge.

En effektiv algebehandling kan være en rigtig fornuftig investering. Det er en god ide at beskytte sit tag med en algebehandling så mos og alger ikke ødelægger dit tag med frostsprængninger og andre skader, da disse bevoksninger holder på fugten. Dit tag kommer til at se bedre ud og du beskytter dit tag, hvilket kan forlænge levetiden på dit tag i rigtig mange år. Vi behandler dit tag med produkter som gør at bevoksninger med mos og alger dør.


Før mos og alger for alvor tager magten

Det er vigtigt at få udført en god algebehandling af tag, men hvornår er det bedste tidspunkt?

Det bedste tidspunkt er helt sikkert før mos og alger for alvor tager magten. Mos og alger har nemlig den effekt på dit tag, at det nærmest virker som en svamp. Mos og alger holder derfor konstant på fugten, hvilket gør dit tag yderst sårbart, specielt i vintermånederne hvor denne fugt kan forårsage frostsprængninger på dit tag.

Det bedste tidspunkt på året at få lavet en behandling, er i foråret el. efteråret. Det er ikke optimalt at få lavet behandlingen i f.eks 25-30 graders varme, da mos og algerne vil være helt udtørrede, og derfor ikke optager væsken optimalt, ligeledes er der stor risiko for at væsken fordamper hurtigere, og gør den mindre effektiv.


Algebehandling fjerner IKKE flisepest.

Flisepest kan kun fjernes med FLISERENS.


Overdæk planter, buske og træer

Planter, buske og træer tæt på taget kan helst overdækkes da der kan forekomme sorte pletter (de er kun misfarvning, men stadig en god idé).


GØR EN BILLIG INVESTERING

Vi har stor erfaring med at fjerne flisepest ved hjælp af fliserens

Beregn din pris

Eller kontakt os her

(+45) 40 80 17 17