fbpx

ALGEBEHANDLING I SILKEBORG

Når bilen ruller ind i indkørslen til skinnende fliser uden mos og alger, samt et tag, som ser ud, som da det først blev lagt på, er det svært ikke at blive begejstret. En algebehandling kan fremkalde den følelse, da en behandling af tag, fliser og facader kan give hele hjemmet et nyt udtryk. Derudover er det mest til at forlænge levetiden på dit hjem, da det kan have en præventiv effekt på en masse skader. Vi servicerer med algebehandling i Silkeborg og omegn, som godt kan være hårdt ramt af alger på grund af de store skovområder, de mange træer og sø-klimaet.

Alle priser er inkl. moms, kørsel og behandling

PRISER PÅ ALGEBEHANDLING I SILKEBORG

ALGEBEHANDLING - FLISER/FACADER

599,-

SPAR 15%

VED AT VÆLGE ABONNEMENTSORDNING


Max 250 m2 fliser

ALGEBEHANDLING AF TAG

799,-

SPAR 15%

VED AT VÆLGE ABONNEMENTSORDNING


Max 250 m2 tag


Max 3 meter til tagrendePAKKETILBUD TAG & FLISER

1199,-

SPAR 15%

VED AT VÆLGE ABONNEMENTSORDNING


Max 250 m2 tag


Max 3 meter til tagrende


Max 250 m2 fliser


Algebehandling Silkeborg - hvad er det godt for? 

Som nævnt, er algebehandling med til at give dit hjem en æstetisk finpudsning, som vil imponere naboerne. Men den vigtigste grund til at få en algebehandling er på grund af at den kan forlænge levetiden på både tag og fliser. Alger og mos fungerer som svampe, der suger og bevarer fugt, hvilket betyder at når alger og mos hober sig op på tag eller mellem fliser, vil fugt gradvist beskadige overfladen. Specielt om vinteren er dette et problem, da det kan medføre slemme frostskader på dit tag, som kan være fatalt for tagkonstruktionen og derved resten af dit hjem.  Mos og alger vokser og har det bedst i skyggen, og derfor er træområder og store træer i have og omkring haven med til at give dem de bedste spilleregler. Derfor kan du med fordel overveje en algebehandling i Silkeborg og omegn.

Vi tilbyder ikke kun algebehandling og fliserens i Silkeborg og omegn. Vi servicerer husstande og kontorer over hele Jylland, og er stolte over at kunne hjælpe familier i hele Jylland. En af fordelen ved netop vores service er at du ikke behøver være hjemme for at vi kan hjælpe dig. Det eneste vi kræver fra dig er tilgang til en vandkilde, og så kan vi gøre vores arbejde.

Vi står til rådighed for vores kunder, og vær derfor ikke bange for at give os et opkald på +45 40 80 17 17, hvis du har spørgsmål omkring algebehandling eller fliserens. Ring også for et uforpligtende tilbud på en algebehandling.

FÅ EN BILLIG ALGEBEHANDLING I SILKEBORG

Beskyt dit tag el. fliser med en algebehandling fra os

Bestil din behandling her

Eller kontakt os her

(+45) 40 80 17 17