Professionel fornyelse af dit tag

ALGEBEHANDING AF TAG OG ANDRE OVERFLADER

Helt grundlæggende handler en algebehandling om at fjerne de alger, som i tidens løb desværre sætter sig på et hustag. Det ser ikke særligt pænt ud, og i yderste konsekvens kan det også skade din tagkonstruktion. Alger kan nemlig udvide sig en smule, når de udsættes for frost. Når dit tag har fået en algebehandling, skifter mos og alger farve og dør lige så stille, herefter forsvinder det ved hjælp af regn, sne og blæst.

Alle priser er inkl. moms, kørsel og behandling

PRISER PÅ VORES ALGEBEHANDLING

BEHANDLING AF FLISER EL. FACADER

599,-

SPAR 15%

VED AT VÆLGE ABONNEMENTSORDNING


Max 250 m2 fliser

BEHANDLING AF TAG

799,-

SPAR 15%

VED AT VÆLGE ABONNEMENTSORDNING


Max 250 m2 fliser


Max 3 meter til tagrendePAKKETILBUD TAG & FLISER

1199,-

SPAR 15%

VED AT VÆLGE ABONNEMENTSORDNING


Max 250 m2 tag


Max 3 meter til tagrende


Max 250 m2 fliser


GØR EN BILLIG INVESTERING

Beskyt dit tag el. fliser med en algebehandling fra os

SE VORES RESULTATER

Se før- og efterbilleder herunder

STOR ERFARING INDEN FOR ALGEBEHANDLING

Vi har stor erfaring med at algebehandle fliser, så disse igen kan få deres oprindelige pæne udtryk tilbage. Det kan nemlig både se sjusket og irriterende ud, hvis hele ens havegang er fyldt med alger. Det samme gør sig gældende for eksempelvis træterrasser, hvor den grønne farve af alger er en torn i øjet for mange mennesker. Heldigvis kan vi let afhjælpe dette problem, så det igen bliver en fornøjelse at benytte haven og terrassen.


Du behøver IKKE at være hjemme

Når du bestiller en behandling hos os, kan der gå op til 2-6 uger inden vi har ruten fyldt op i dit område. Du modtager en SMS 1-2 dage før vi kommer ud på adressen. Du behøver IKKE at være hjemme, der skal bare være adgang til en vandhane, er der ikke mulighed for vand, tillægger vi 30,-


Visse krav skal opfyldes

For at opnå det optimale resultat skal visse krav opfyldes:

Mindst 5 grader, tørvejr og vindstille.


Vi kan behandle alle overflader

123Algebehandling kan behandle alle overflader f.eks:

tag, facader, belægning, hegn, murværk, træterrasser, og meget mere ..


Et kendt fænomen

Mos og alger på tag er et kendt fænomen. Specielt tæt på træer og skove og mest på nordsiden af huset, hvor der er mest skygge. Mos og alger har de bedste vilkår for vækst på tage med lille hældning, og meget skygge.

En effektiv algebehandling kan være en rigtig fornuftig investering. Det er en god ide at beskytte sit tag med en algebehandling så mos og alger ikke ødelægger dit tag med frostsprængninger og andre skader, da disse bevoksninger holder på fugten. Dit tag kommer til at se bedre ud og du beskytter dit tag, hvilket kan forlænge levetiden på dit tag i rigtig mange år. Vi behandler dit tag med produkter som gør at bevoksninger med mos og alger dør.


Før mos og alger for alvor tager magten

Det er vigtigt at få udført en god algebehandling af tag, men hvornår er det bedste tidspunkt?

Det bedste tidspunkt er helt sikkert før mos og alger for alvor tager magten. Mos og alger har nemlig den effekt på dit tag, at det nærmest virker som en svamp. Mos og alger holder derfor konstant på fugten, hvilket gør dit tag yderst sårbart, specielt i vintermånederne hvor denne fugt kan forårsage frostsprængninger på dit tag.

Det bedste tidspunkt på året at få lavet en behandling, er i foråret el. efteråret. Det er ikke optimalt at få lavet behandlingen i f.eks 25-30 graders varme, da mos og algerne vil være helt udtørrede, og derfor ikke optager væsken optimalt, ligeledes er der stor risiko for at væsken fordamper hurtigere, og gør den mindre effektiv.


Algebehandling fjerner IKKE flisepest.

Flisepest kan kun fjernes med FLISERENS.


Overdæk planter, buske og træer

Planter, buske og træer tæt på taget kan helst overdækkes da der kan forekomme sorte pletter (de er kun misfarvning, men stadig en god idé).


TILMELD DIG EN ABONNEMENTSORDNING

Og spar 15% på alle behandlinger

Bestil din behandling her

Eller kontakt os her

(+45) 40 80 17 17