Spar 15 % på alle årlige behandlinger

TILMELD DIG EN ÅRLIG ABONNEMENTSORDNING

123Algebehandling samler kunderne så vi kan opnå flere behandlinger på en arbejdsdag. Vi kommer automatisk på din adresse 1 gang om året, det kan være tilfældigt fra år til år om vi kommer i foråret el. efteråret, da vi planlægger ruten ud fra hvilke andre kunder vi har. Det er grunden til at vi kan give dig 15 % i rabat.

Det anbefales at foretage en algebehandling 1 gang årligt

VI AUTOMATISK UD 1 GANG OM ÅRET

BEHANDLING AF FLISER EL. FACADER

599,-

509,-

SPAR 15%

VED AT VÆLGE ABONNEMENTSORDNING


Max 250 m2 fliser

BEHANDLING AF TAG

799,-

679,-

SPAR 15%

VED AT VÆLGE ABONNEMENTSORDNING


Max 250 m2 fliser


Max 3 meter til tagrendePAKKETILBUD TAG & FLISER

1199,-

1019,-

SPAR 15%

VED AT VÆLGE ABONNEMENTSORDNING


Max 250 m2 tag


Max 3 meter til tagrende


Max 250 m2 fliser


TILMELD DIG ABONNEMENTSORDNINGEN

Og spar 15% på alle behandlinger


Du behøver IKKE at være hjemme

Når du bestiller en behandling hos os, kan der gå op til 2-6 uger inden vi har ruten fyldt op i dit område. Du modtager en SMS 1-2 dage før vi kommer ud på adressen. Du behøver IKKE at være hjemme, der skal bare være adgang til en vandhane, er der ikke mulighed for vand, tillægger vi 30,-


Visse krav skal opfyldes

For at opnå det optimale resultat skal visse krav opfyldes:

Mindst 5 grader, tørvejr og vindstille.


Vi kan behandle alle overflader

123Algebehandling kan behandle alle overflader f.eks:

tag, facader, belægning, hegn, murværk, træterrasser, og meget mere ..


Et kendt fænomen

Mos og alger på tag er et kendt fænomen. Specielt tæt på træer og skove og mest på nordsiden af huset, hvor der er mest skygge. Mos og alger har de bedste vilkår for vækst på tage med lille hældning, og meget skygge.

En effektiv algebehandling kan være en rigtig fornuftig investering. Det er en god ide at beskytte sit tag med en algebehandling så mos og alger ikke ødelægger dit tag med frostsprængninger og andre skader, da disse bevoksninger holder på fugten. Dit tag kommer til at se bedre ud og du beskytter dit tag, hvilket kan forlænge levetiden på dit tag i rigtig mange år. Vi behandler dit tag med produkter som gør at bevoksninger med mos og alger dør.


Før mos og alger for alvor tager magten

Det er vigtigt at få udført en god algebehandling af tag, men hvornår er det bedste tidspunkt?

Det bedste tidspunkt er helt sikkert før mos og alger for alvor tager magten. Mos og alger har nemlig den effekt på dit tag, at det nærmest virker som en svamp. Mos og alger holder derfor konstant på fugten, hvilket gør dit tag yderst sårbart, specielt i vintermånederne hvor denne fugt kan forårsage frostsprængninger på dit tag.

Det bedste tidspunkt på året at få lavet en behandling, er i foråret el. efteråret. Det er ikke optimalt at få lavet behandlingen i f.eks 25-30 graders varme, da mos og algerne vil være helt udtørrede, og derfor ikke optager væsken optimalt, ligeledes er der stor risiko for at væsken fordamper hurtigere, og gør den mindre effektiv.


Algebehandling fjerner IKKE flisepest.

Flisepest kan kun fjernes med FLISERENS.


Overdæk planter, buske og træer

Planter, buske og træer tæt på taget kan helst overdækkes da der kan forekomme sorte pletter (de er kun misfarvning, men stadig en god idé).


TILMELD DIG ABONNEMENTSORDNINGEN

Og spar 15% på alle behandlinger

Bestil din behandling her

Eller kontakt os her

(+45) 40 80 17 17